Slobodanka Poštić: V ČAROBNEM SVETU VONJEV

V sredo, 27.11.2013 ob 18. uri

Po aromaterapevtskem koledarju se v mesecu novembru naše glave skorajda dotikajo nizkih oblakov, in bi bilo najbolje, da takoj sežemo po steklenički z eteričnim oljem čajevca, medtem ko je v prazničnem decembru, vse prepolnem sklepnih nakupov in opravil, naš pravi zaveznik eterično olje bora… Zatorej vsi, ki vas privlačijo dišeča eterična olja in bi radi povonjali v svet aromaterapije, vljudno vabljeni na predstavitev knjige V čarobnem svetu vonjev, o kateri nam bo spregovorila prevajalka knjige – gospa Ana Ličina.

V knjigi so zbrani osnovni podatki o sestavinah, ki jih potrebujemo za izdelavo pripravkov, informacije o tem, kako vse lahko eterična olja uporabljamo, in napotki, kako to počnemo varno. Vsebina je domiselno razdeljena na 12 poglavij, od katerih je vsako namenjeno posameznemu mesecu in zanj značilnem eteričnem olju.

Slobodanka Poštić je aromaterapevtka, avtorica knjig o aromaterapiji in vodja prvih izobraževalnih programov za aromaterapevte. Navdušujejo jo eterična olja in naravni parfumi, zato o njih piše, predava, prevaja, svetuje, vodi delavnice in ureja spletno stran www.aromaterapija.info in www.la-liberte.eu.

Comment