Dragi prijatelji Knjigarne ZDAJ!

V letu 2013 je Knjigarna Zdaj sestavila 51 mozaikov za dušo, katerih brez vas ne bi bilo. Prav vsak od vas nam je s svojim vsebinskim prispevkom ali pa obiskom polepšal marsikatero urico, s svojo iskreno podporo pa ste veliko pripomogli  k obstoju in uspešnemu delovanju Knjigarne ZDAJ. Vsem, ki ste na svoj način prispevali k dobremu vzdušju in prepoznavnosti knjigarne, se še enkrat iz srca zahvaljujeva.

Na tokratni 128. mozaik za dušo smo povabili vse letošnje predavatelje, naša častna gostja pa bo dr. Manca Košir, ki bo ob 18. uri predstavila svojo najnovejšo knjigo ČAS ZA MODROST. "Manca s knjigo nagovarja nas vse, njene misli in zapisi nas učijo živeti, zajemati življenje s polno žlico, se ga veseliti in sprejemati takšnega, kot nam je namenjeno. Mojstri nas v preprostosti, etiki in modrosti, kajti prihaja čas za modrost."
www.mancakosir.com


Ob koncu leta sva si  zaželela, da se v sredinem popoldnevu, 18.12.2013, ustavite v Knjigarni  ZDAJ in z nama preživite zanimiv in prijeten popoldan, namenjen druženju vseh, ki ste sodelovali ali pa le obiskovali letošnje Mozaike za dušo v Knjigarni ZDAJ.

Družili se bomo cel popoldan,  od 12. ure do 19.ure. V sproščenem vzdušju bomo obdarili drug drugega z optimizmom, dobrimi željami in ustvarjalnimi mislimi.
S  seboj prinesite poln koš lepih misli in prijaznih energij, kakšno modro misel, pesem ali vtis, morebitne prinešene "sladkosti" pa naj bodo očem in knjigam prijazne:)

 

Vabiva torej vse vas, obiskovalce, naše prijatelje in predavatelje iz vseh  letošnjih Mozaikov za dušo
in se nadvse veseliva srečanja z vami.
 
Saša in Januš


p.s: Vse, ki jim čas ne dopušča, da bi bili v sredo, 18. decembra z nami, prijazno naprošamo, da nam svoje vtise, misli, želje ali predloge pošljete po elektronski pošti.

Comment