164. mozaik za dušo v sredo, 26. 11. 2014, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
Manca Razboršek o Doreen Virtue in razbiranju angelskih kart


Tokratni mozaik za dušo napoveduje sproščeno, predpraznično vzdušje, ko bomo spet stopili na časovno razpotje, ki pelje v spominih nazaj in v hotenjih naprej ... 

Naša gostja bo Manca Razboršek, angelska terapevtka, ki nas bo popeljala v dimenzije, kjer prostor in čas ne obstajata, kjer živijo angeli, ki jih lahko kadarkoli pokličemo na pomoč ali povprašamo za vodstvo. Za sporazumevanje z angeli je prav toliko poti kot je različnih možnosti potovanja po duhovnih poteh. Manca Razboršek nam bo razložila in pokazala, kako se lahko sporazumevamo z angeli s pomočjo angelskih kart. Te vključujejo barvite ilustracije in besedila, ki opisujejo pomen posamičnih kart. Medtem, ko mešamo karte, v mislih prosimo angele za pomoč, jim zastavimo določena vprašanja ali pa jih prosimo, da nam pomagajo predvideti prihodnost.

Manca Razboršek je diplomirana sociologinja z MBA diplomo in angleska terapevtka, ki je svoje znanje o komunikaciji z angeli pridobila pri Doreen Virtue, svetovno znani avtorici številnih, tudi v slovenščino prevedenih knjig in angelskih kart. Manca je tudi mentorica ženskam, ki želijo uživati v življenju in postati navdih za druge. Uči jih, kako se ustaviti in uravnotežiti poslovno ter osebno življenje ter polno uživati v vsakem trenutku.
www.manca.si


"Vsakdo se lahko sporazumeva z angeli. Če v srcu in umu vzdržujete namero o sporazumevanju z angeli, potem se bo to zagotovo zgodilo."

                                            Zaradi velikega zanimanja vas prijazno prosimo za potrditev udeležbe.

 Projekte bralne kulture v Knjigarni ZDAJ finančno podpira JAK, javna agencija za knjigo Republike Slovenije

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ,Vodnikova cesta 187, Ljubljana
 tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
www.knjigarnazdaj.si 

www.manca.si
 

Comment