165. mozaik za dušo v četrtek, 11.12.2014, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
SANJA LONČAR: KAKO IZBOLJŠAMO IMUNOST NA NARAVEN NAČIN?


V tokratnem mozaiku za dušo bo na željo mnogih naša gostja ponovno gospa Sanja Lončar, novinarka in neodvisna raziskovalka, ki nas bo "pogrela" z nasveti, kako učinkovito in brezplačno dvigniti svojo naravno odpornost in se pripraviti za zimo. 

"Sezona prehladov se začne takrat, ko jim mi na stežaj odpremo vrata lastnega telesa in ustvarimo pogoje za njihov razvoj."
In zakaj bi sploh iskali naravne rešitve, če imamo učinkovita zdravila? Z njimi lahko na hitro znižamo vročino, odženemo glavobol in ustavimo kašelj, ... Težava pa je v tem, da s tem ne odpravljamo bolezni, temveč odziv našega imunskega sistema na bolezen.
In če smo zamudili priložnost, da se sistematično lotimo velikega pospravljanja po sebi in okrepitve svojega imunskega sistema, potem se bomo morali v težavah znajti s tem, kar imamo na razpolago. Na srečo obstoja veliko naravnih načinov, s katerimi lahko obstoječe moči predramimo in iz njih "iztisnemo" največ.

Sanja Lončar je novinarka in neodvisna raziskovalka in avtorica več priročnikov: Resnice in zmote o kandidi, Kako zmanjšati uporabo antibiotikov, Vojna ali mir z bakterijami itn. Je vodja projekta Skupaj za zdravje človeka in narave, najpomembnejšega nevladnega projekta na področju ozaveščanja o naravnih rešitvah na področju zdravja, prehrane in bivanja.  Na osnovi znanj in izkušenj avtorjev, ki sodelujejo v tem projektu, je nastala zbirka sedmih odličnih priročnikov Preverjene naravne rešitve.
Več: www.zazdravje.net
                                            

"Medicina je tako napredovala, da ga ni več človeka, ki bi bil zdrav." (neznani avtor)

Hidracija telesa z vodo, polno energije, omogoči telesu, da vse svoje funkcije nemoteno opravlja in krepi naravno imunost. Predavanje bomo zato začeli s kozarčkom revitalizirane vode iz karafe Aladin. Kajti imunost gradimo z zdravim življenjskim slogom, katerega bistven del je tudi pitje vode.   Več: www.oblikenarave.si

 Zaradi velikega zanimanja je potrditev  vaše udeležbe obvezna.

 Projekte bralne kulture v Knjigarni ZDAJ finančno podpira JAK, javna agencija za knjigo Republike Slovenije

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ,Vodnikova cesta 187, Ljubljana
 tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
www.knjigarnazdaj.si 
www.zazdravje.net

 

 

Comment