Skozi vizijo, kaj želi sporočiti v svet in kakšen je njen namen delovanja, je nastala knjiga Orakelj odGovori, ki jo je napisala naša tokratna gostja Shana Flogie, vodja centra Mychi.

Izraz orakelj izhaja iz latinske besede orare, ki pomeni govoriti. Gre za jasno zaporedje trenutnih slik, vzorcev in simbolov, ki kažejo skozi kakšno dinamiko, kako, kam in na kakšen način se bo v vašem življenju energija konkretnega vprašanja, ki ga zastavite, premikala naprej. "Pomembno je vedenje, da moč prerokbe ni v Oraklju, ampak v vas, kajti Vi ste tisti. ki določate nivo zavesti, iz katerega boste delovali. Vaša lastna duša vas intuitivno vodi po poti srca, da izberete tisti odgovor, ki ima v tem trenutku za vas največji pomen".

"Orakelj odGovori je več kot knjiga ...
Vsebina je več kot vsebina ...
Je koda, ki prebuja
posameznikove Uspavane dele in
se dotakne esence Duha ...
Iz Izvora, Nje, Njega ...
Vsega, kar je".

Shana Flogie je svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi že od začetka 90-ih začela povezovati z novimi pristopi, znanji in tehnikami celostnega zdravljenja, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Kristaloterapija, angelska terapija, reiki, Aura-Soma, kabala, tarot, psihološka in egipčanska astrologija in sveta geometrija je le nekaj znanj, ki jih je pridobivala tako doma kot v tujini. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge še poglobil. Sama pravi: "Zanima me vse in učim se, da lahko znanje delim naprej".
www.mychi.si

Comment