Skrivnosti Življenja se razodevajo tudi skozi nenavadne izkušnje, o katerih bomo govorili v tokratnem mozaiku za dušo. Naša gostja bo ga. Darja Cvek Mihajlović, raziskovalka zunajtelesnih izkušenj, zunajčutnih zaznav in intuicije: "Ko se podajamo v raziskovanje subtilnejših svetov, spoznavamo tudi svoje meje, omejitve in strahove. Na poti do teh izkušenj so pomembne naše miselne predstave in naravnanost, kaj dopuščamo in česa ne. Vsaka izkušnja onkrajfizičnega prispeva h globjemu razumevanju sebe in moči lastnega zavedanja."
In če se v vašem razumu že sproža plaz vprašanj o tem, kaj se dogaja v "zakulisju", vas še posebej vabimo na pogovor z avtorico knjige Zunajtelesne izkušnje, ki se bere kot opomnik, da svet ni le takšen kot ga doživljamo s peterimi čutili in dojemamo z razumom, in da je nemogoče vendarle mogoče.

 

Darja Cvek Mihajlović je publicistka in soavtorica knjige Ali živimo le enkrat? Znanstvene raziskave, pričevanja in ezoterične razlage o reinkarnaciji, avtorica knjige Zunajtelesne izkušnje in številnih člankov s področja duhovne rasti ter soavtorica učbenikov za slušatelje Praktikuma intuicije v okviru Duhovne univerze. Po izobrazbi učiteljica družboslovno-jezikoslovne smeri je soustvarjala izkustveno smer Duhovne univerze, Praktikum intuicije, ki ga tudi izpeljuje v obliki predavanj, seminarjev, vodenja meditacij in osebnega svetovanja. www.praktikum-intuicije.si

Comment