v torek, 3.6.2014, ob 18. uri

V tokratnem mozaiku za dušo bo naša gostja prva dama ajurvede, dr. Vinod Verma, ki je trenutno na obisku v Sloveniji in nam bo ob tej priložnosti predstavila svoje štiri, v slovenščino prevedene knjige:  Načrtovanje življenja z ajurvedoHujšanje z ajurvedo in jogoAjurveda, način življenjain Numerologija na temeljih vedske tradicije. 
Ajurvedska tradicija je neprecenljiva, saj daje velik poudarek na ohranjanje zdravja, vitalne energije in stabilnosti uma. Usmerja nas na pot, ki spodbuja življenje, uči o preventivnih ukrepih, ki varujejo zdravje, za zdravljenje bolezni pa uporablja učinkovita zdravila brez stranskih učinkov.

Dr. Vinod Verma nam bo predavala o ajurvedskem načinu življenja in nam poleg nasvetov za zdrav življenski slog razložila tudi nekaj preprostih numeroloških metod, ki jih boste lahko s pridom uporabljali v svojem vsakodnevnem življenju. 

Predavanje bo potekalo v angleščini, prevod v slovenščino pa je zagotovljen!
www.ayurvedavv.com

Dr. Vinod Verma je združila klasično izročilo ajurvede iz starodavnih vedskih tekstov z živim ljudskim izročilom in sodobno znanostjo ter ga prilagodila evropskim razmeram in današnjemu času. Po doseženih dveh doktorskih nazivih iz nevrobiologije in farmakologije, je leta 1986 ustanovila organizacijo NOW (The New Way Health Organisation), ki širi znanja o holističnih življenskih načelih in pristno ajurvedsko znanje. Vinod Verma je tudi ustanoviteljica Čarakove ajurvedske šole v Indiji in jogijske akademije v Dresdnu.                       

Je avtorica triindvajsetih knjig in štirih v slovenščino prevedenih ajurvedskih priročnikov: Načrtovanje življenja z ajurvedo, Hujšanje z ajurvedo in jogo, Ajurveda, način življenja (vse tri je izdala Založba Primus) in Numerologija na temeljih vedske tradicije, ki jo je v slovenščini izdala Založba Chiara.   Tik pred izidom je njena knjiga o jogi (Založba Chiara)

Zaradi velikega zanimanja vas prijazno  prosimo za potrditev udeležbe.
Prispevek za predavanje je 5 eur.           

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Projekte bralne kulture v Knjigarni ZDAJ finančno podpira JAK, javna agencija za knjigo Republike Slovenije

Knjigarna ZDAJ,Vodnikova cesta 187, Ljubljana
 tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
www.knjigarnazdaj.si 
www.zalozba-chiara.si

www.medivital.si

 

Comment