V sredo, 11.6.2014, ob 18. uri

V tokratnem mozaiku za dušo nam bo ga. Ana Suhač, direktorica podjetja Food & Living, predstavila knjigo Superhrana, hrana in zdravilo prihodnosti.
Avtor knjige David “Avocado” Wolfe velja za vodilnega avtorja knjig s področja rastlinske prehrane. 
V knjigi podrobno predstavi okusne in izjemno hranilne izdelke rastlinskega izvora ter tudi okusne in preproste recepte s superživili, ki dvigujejo energijo ter okrepijo imunski sistem. Avtor v knjigi veliko pozornosti namenja kakovosti in etičnim vidikom proizvodnje. 


In kaj sploh je superhrana?
To je skupina energijsko bogatih in izjemno hranljivih živil, ki imajo neprimerljivo večji potencial in več pozitivnih učinkov kot hrana, ki jo običajno uživamo. David Wolfe superživila uvršča tako med prehranske kot tudi zdravilne izdelke. Že manjša količina zaužitih superživil omogoča telesu visoko raven oskrbe s hranili, njihova uporaba pa je preprosta in primerna za najrazličnejše telesne tipe in načine presnove. 

Ana Suhač je direktorica podjetja Food & Living, navdušenka nad superhrano ter pripravo okusnih in svežih napitkov iz sadja, zelenjave in superživil.     (www.foodandliving.si)
Iz recenzije: "Od superživil ne pričakujte le daljšega življenja. Bolj kot trajanje je pomembna kakovost življenja, ki pa je možna le, če smo zdravi. Superživila lahko zelo veliko prispevajo, da to najpomembnejšo potrebo uresničujemo."     (Ivan Soče)
 

                  Zaradi velikega zanimanja vas prijazno  prosimo za potrditev udeležbe.      

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Projekte bralne kulture v Knjigarni ZDAJ finančno podpira JAK, javna agencija za knjigo Republike Slovenije

Knjigarna ZDAJ,Vodnikova cesta 187, Ljubljana
 tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
www.knjigarnazdaj.si 
www.foodandliving.si
www.cangura.com

 

Comment