V sredo, 9.7.2014, ob 18. uri

Zaradi uživanja predelane in hitro pripravljene hrane ter nenehne naglice se dandanes pravilno in uravnoteženo prehranjuje le še malo ljudi. Victoria Boutenko, pionirka na področju presne hrane, nam zato ponuja "zeleno" rešitev: knjigo Revolucija zelenih smoothiejev. Avtorica uspešnic, kot so Zeleno za življenje, 12 korakov do presne hrane in Družina presnojedcev, tokrat piše o pozitivnih učinkih zelenih smoothiejev, njihovi pripravi in predstavlja 200 preprostih receptov, ki bodo navdušili vsakogar. 

Zeleni smoothieji predstavljajo čedalje pomembnejši, predvsem pa neverjetno zdrav člen v prehranjevalni verigi. Vse več ljudi ugotavlja, da  hranilno bogati zeleni napitki odlično vplivajo na zdravje in počutje, poleg tega pa so tudi presenetljivo dobrega okusa. 
Knjigo, ki jo je izdala Založba Cangura, nam bo predstavila ga. Katja Mrzel, nalezljivo navdušena raziskovalka okusov, ki svoje znanje širi na presno gurmanskih delavnicah, s katerimi nas navdušuje že vrsto let.  www.presnica.com

 

Katja Mrzel je ustanoviteljica Društva Zeleni ponedeljek, ki poziva Slovence k bolj zdravemu načinu prehranjevanja z vsaj enim brezmesnim dnem v tednu. Na interaktivnih delavnicah v svojem podjetju Presnica poučuje ljudi, kako pripraviti odlične, zdrave presne jedi in kako presno integrirati v druge načine prehrane. Njene delavnice so več kot le izvrsten kulinarični dogodek. Na udeležence prenaša svojo dobro voljo in ljubezen do dobre, zdrave hrane in življenja v vseh svojih mavričnih pojavnih oblikah. 

Tokratni mozaik bo resnično izvrsten literarno kulinarični dogodek, saj nam bo Katja pripravila tudi degustacijo zelenih smoothiejev in lanenih krekerjev. 

Prijazen namig: Če boste pravočasno potrdili svojo udeležbo, knjig, smoothiejev in lanenih krekerjev ne bo zmanjkalo!
 

                  Zaradi velikega zanimanja  prosimo za potrditev udeležbe!     

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

 

Comment