V sredo, 20.8.2014 od 10. do 13. ure in od 14. do 19. ure

Vse, ki bi v PRAKSI želeli preizkusiti PONOVNO POVEZAVO, vabimo na celodnevno srečanje z JANIJEM KRALJEM, izvajalcem Ponovne povezave. V knjigarni ZDAJ bo Jani Kralj izvajal Ponovno povezavo BREZPLAČNO od 10. do 13. ure in od 14. do 19. ure.
Na voljo bo masažna miza, kjer se boste lahko prepustili frekvencam Ponovne povezave.Posamezna brezplačana terapija bo trajala približno 10 minut, odvisno od zanimanja, torej lahko tudi več ali manj.

Na vašo željo bo tega dne za simbolično ceno 15 eur možno tudi  SLIKANJE AURE za ugotavljanje energetskega stanja in sprememb PRED in PO izvajanju Ponovne povezave. 

Pri delu s Ponovno povezavo se ne osredotočamo na simptome, postavljanje diagnoz, usmerjanje na določen problem ali rezultat, temveč na človeka kot celoto. Ponovna povezava nas podpre na način, ki je v naše največje dobro, da postanemo bolj celostni in zaživimo svoj namen. Vse je namreč odvisno od tega, kaj je za vsakega posameznika v danem trenutku najprimernejše. Naloga praktika je odpreti  vrata, odgovornost klienta pa je, da ima pogum stopiti skoznje. Proces deluje večplastno in na vseh nivojih – na umskem, čustvenem, duhovnem in telesnem. 

Comment