150. mozaik za dušo v sredo, 27.8.2014, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
Chikako Lee: Sanjski dnevnik, Založba Florens, 2014
Naša gostja: mag. Mea Valens

Uspešnica Sanjski dnevnik, ki nam jo bo predstavila prevajalka knjige mag. Mea Valens, prinaša svež in učinkovit pristop k uresničevanju skritih sanj – izvedeli boste,  kako in zakaj izdelati svoj osebni sanjski dnevnik. Spoznali boste, na katerih čereh so se razblinile vaše srčne sanje, kako jih obnovite, nadgradite in zalijete z zaupanjem ter usmerite svojo usodo tja, kamor resnično želite.

Knjiga je prepletena z zgodbo in spoznanji avtorice Chikako Lee, ki je s sanjskim dnevnikom uresničila mnogo svojih sanj in pri tem mentorsko pomaga tudi drugim. Ponuja preproste odgovore na pomembna vprašanja glede sanj in tlakuje varno pot za tiste, ki ohranjajo upanje v sanjsko verzijo prihodnosti.

S sanjskim dnevnikom bodo vaše sanje dobile vidno in otipljivo obliko, s čimer se bo neznansko pospešila hitrost njihovega uresničevanja, ob tem pa bo narasla tudi količina smisla, radosti in strasti v vašem vsakdanjiku.
Zvezde še nikoli niso bile tako zelo blizu! www.meavalens.com

 

Mag. Mea Valens se je po končani gimnaziji posvetila študiju slovenistike na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Delovala je kot lektorica revije Sodobnost in avtorica člankov, esejev in zgodb, vse bolj pa se je posvečala spoznavanju in razvijanju strastne, divje ženske narave. Po študiju se je odpravila na enoletno vandranje po Latinski Ameriki, kjer je iskala skrite zaklade v naravi in ljudeh, vključno s seboj. Po povratku si je spremenila ime in priimek ter se odzvala klicu pisateljske žilice.
Napisala je roman Milost, v nepredvidljive dogodivščine pa nas je popeljala zUglašeno, zbirko zgodb o strasti do potovanja in življenja.

Je navdihujoč dokaz, koliko različnih stvari lahko človek počne, če le zmore izstopiti iz cone udobja, ko situacija rasti to od njega zahteva. Prepričana je, da vsaka iskrena želja vsebuje načrt do svoje uresničitve, in ni ji odveč prehoditi mnogoterih pokrajin duše, da bi se tekoče naučila jezike srca, zaupanja, sanj, domišljije, poguma in ljubezni.


         "Zaupam v čudežno moč upanja, zato ga obilno sejem na polja svojih in vaših skritih sanj." Mea Valens                                                                                   

    Prijazno vas prosimo za potrditev udeležbe!

Projekte bralne kulture v Knjigarni ZDAJ finančno podpira JAK, javna agencija za knjigo Republike Slovenije
Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ,Vodnikova cesta 187, Ljubljana
 tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
www.knjigarnazdaj.si 

www.meavalens.com

  

Comment