V sredo, 1.10.2104, ob 18. uri

155. mozaik za dušo: Dr. Nikolay Grishin: Metode samopomoči pri boleznih glave

V 155. mozaiku za dušo bo naš gost ponovno ruski nevrolog in manualni terapevt, dr. Nikolay Grishin, ustanovitelj Šole zdravja v Sloveniji in avtor petih knjig s področja zdravstvene preventive.
Iz ciklusa  njegovih tematskih predavanj v Knjigarni ZDAJ nam bo tokrat predstavil bolezni glave.  Govorili  bomo o glavobolu, migreni, vrtoglavici, šumenju v ušesih in številnih drugih nevroloških boleznih. Dr. Grishin nam bo pokazal učinkovite sprostitvene in masažne metode za lajšanje in odpravljenje težav ter nam razložil povezavo med boleznimi glave in  drugimi organi v telesu.

Dr. Nikolay Grishin je ruski nevrolog in manualni terapevt, ki je številne Slovence pripravil do rednega jutranjega razgibavanja. Preprečevanje bolezni je eden od temeljev njegove Šole zdravja, ki jo izvaja v več slovenskih krajih.
Končal je Vojaško medicinsko fakulteto v sibirskem Tomsku in delal kot vojaški zdravnik v Belorusiji in v Nemčiji.V Ljubljani živi in dela od leta 2002. V svoji ordinaciji opravlja manualno terapijo, kraniosakralno in visceralno terapijo.  

 

"Vse je v naših glavah. Marsikatero bolezen lahko pozdravimo, če le damo telesu pravi ukaz." 

www.studio-orhideja.com  

Zaradi velikega zanimanja vas prijazno prosimo za potrditev udeležbe.
 Projekte bralne kulture v Knjigarni ZDAJ finančno podpira JAK, javna agencija za knjigo Republike Slovenije

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ,Vodnikova cesta 187, Ljubljana
 tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
www.knjigarnazdaj.si   

Comment