Boris Vene in dr. Jana Wahl ponovno v Knjigarni ZDAJ - Četrtek, 22.1.2015, ob 18. uri 
ZDRAVJE JE V NAS: Ali zaupamo v zmago v igri življenja?


Nadaljevanje predavanja Borisa Veneta: Kako si izpolniti želje in prebuditi občutek izpolnjenosti


Zaradi izjemno pozitivnega odziva na prvo javno predstavitev knjige "Zdravje je v nas", ki se je odvijala v Knjigarni ZDAJ,  in ob upoštevanju vaših želja po nadaljevanju, bosta v četrtek, 22.1.2014, ob 18. uri naša gosta ponovno Boris Vene, soavtor knjižne uspešnice Zdravje je v nas in dr. Jana Wahl, kirurginja iz ljubljanskega Univerzitetnega kliničnega centra. Pridružila se jima bo še ena strokovnjakinja, ki pa naj ostane presenečenje.

Boris Vene bo predstavitev knjige  nadaljeval s temo, ki vedno zbudi izredno zanimanje: kateri je najlažji - in praktično edini - postopek za izpolnitev želja, če želimo doseči cilj in se pri tem počutiti izpolnjene. 
V nadaljevanju bo sledila izmenjava mnenj in odgovori na vprašanja, ki jih boste lahko zastavili našima gostoma:

zdravnici, ki ve, kako se vrti kolesje zdravstvenega sistema in uspešnemu podjetniku, ki je iz tega kolesja "odpeljal" zdrav!
Vprašanja nam lahko pošljete tudi vnaprej. Najenostavneje tako, da odgovorite na to elektronsko sporočilo, se prijavite na dogodek in poleg napišete še, na kaj želite odgovor. Če se le da, vprašanja prilagodite izbrani temi. Torej doseganju ciljev in uresničevanju želja za g. Veneta, za dr. Wahlovo pa odnosu med zdravnikom in pacientom oziroma ozadju procesov zdravljenja.


Za vse, ki ste prvo predstavitev knjige zamudili, pa še kratek povzetek vsebine knjige Zdravje je v nas, ki sta jo napisala Boris Vene in Nikola Grubiša:
Gre za osebno izpoved uspešnega poslovneža, ki se je bil prisiljen obrniti vase, se predati ter popolnoma prevrednotiti svoja življenjska načela in prioritete. Po treh diagnozah hude bolezni in popotnico, da mu je morda preostalo le še pol leta življenja, se je Boris Vene lotil iskanja morebitne rešitve. Ni se želel zgolj znebiti simptomov, temveč »postati tisto, kar so skušali simptomi prebuditi, spremeniti ali razviti v njem«.
Nekaj vzorčnih poglavij knjige je na voljo tukaj, več o knjigi pa si lahko preberete na www.zdravjejevnas.si     
 

Kako razmišlja Boris Vene o zmagi  v igri življenja, pa si preberite na povezavi:  http://www.zdravjejevnas.si/ali-mocna-zelja-pospesi-doseganje-cilja-ali-ga-zadusi/

Zaradi velikega zanimanja je potrditev vaše udeležbe obvezna.    
p.s.: Priporočamo takojšnjo prijavo, s katero si boste zagotovili sedež. Ker je prostora le za okoli šestdeset sedežev, jih bodo zasedli tisti, ki se bodo prijavili prvi. (Ostali bodo lahko dogodek spremljali stoje in z nekoliko večje razdalje, vendar bodo dobro slišali vse, ker bo prostor ozvočen).
Potrditev udeležbe in vaša vprašanja lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177

                                                               

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana

www.knjigarnazdaj.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

Comment