198. mozaik za dušo v sredo, 4. 11. 2015,  ob 17.00 uri v Knjigarni ZDAJ
Nevenka Kamenik: Prepusti se ...
 

V tokratnemmozaiku za dušo bo naša gostja ga. Nevenka Kamenik, politologinja, ki nas bo spomnila, da lahko svojo dušo zdravimo z meditacijo, smo psiholog svojemu umu in doktor svojemu telesu. Z zabavno odisejado Elizabeth Gilbert o iskanju novega začetka, knjižno uspešnico Jej, moli, ljubi nas bo popeljala na Bali, z Eckhart Tollejovo knjigo Nova zemlja pa bomo ozavestili lastno pot. 

Spoznanja znotraj sebe nas vselej pripeljejo do lastnih rešitev, realnih ciljev in moči za njihovo uresničevanje. Na ta način širimo svojo zavest in začnemo dojemati življenje s povsem druge perspektive. Prebudi se zavedanje, da vesolje ni omejeno, ampak ga omeji vsak sam s svojimi prepričanji. Z ozaveščanjem nezavednega dela sebe postajamo pozorni na svoje reakcije, razpoloženje in emocije. 

“Nobenega problema ne moremo rešiti na isti ravni zavesti, kjer je problem nastal”. Albert Einstein

Nevenka Kamenik že desetletje predava v različnih slovenskih podjetjih o učinkoviti komunikaciji, reševanju konfliktov, manipulaciji v medsebojnih odnosih inpsihologiji prodaje. V odaji Prava ideja na  RTV SLO je bila imenovana za inovativno podjetnico. Vodi izobraževalno podjetje Tri Trijona d.o.o. Zanima jo področje osebnostne rasti, je reiki mojstrica in alkimistka, ki že vrsto let vodi tedenske meditacije v ljubljanskih Kosezah.  Izobraževala se je v Indiji, pri Dr. Vilino Sooraj Hinge. Je terapevtka z licenco, ki ji jo je podelil ameriški Institute of Multidimensional Cellular Healing™. 

Vabimo vas na prijetno druženje - priložnost, da predramimo svojo zavest- postanemo nežni do sebe, se upočasnimo  in povežemo s seboj. Projekte bralne kulture v Knjigarni ZDAJ finančno podpira JAK, javna agencija za knjigo Republike Slovenije
 

                                 

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!                 

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177                                                               

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!


Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

Comment