195. mozaik za dušo v sredo, 14. 10. 2015, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
Igor Gregorc: QIGONG – NARAVNA POT DO ZDRAVJA IN VITALNOSTI


V tokratnem mozaiku za dušo bo naš gost Igor Gregorc, dolgoletni inštruktor qigong-a in taijiquan-a ter trener Nevrolingvističnega programiranja. 

Qigong, kar v prevodu pomeni »delo z notranjo energijo«, so starodavne kitajske vaje za zdravje, vitalnost in vsebujejo telesne drže, tekoče kretnje, sprostilno gibanje, samomasažne vaje in usmerjanje pozornosti. Qigong, ki je zvrst notranjih energijskih vaj, nas uči, kako skladno uporabljati telo, um in duha, da odpravimo energijske blokade, ki so vzrok bolezni, in tako dosežemo ravnovesje in s tem zdravje. 
V prvem delu predavanja boste dobili natančne odgovore, kaj je qigong in zakaj ga je koristno vaditi. V drugem, praktičnem delu, se boste naučili nekaj enostavnih vaj in izvedeli več o uporabnih principih za krepitev vitalne energije.

Vaditi qigong na praktični ravni pomeni, da postaneš sam svoj bioenergetik, oziroma da sam lahko aktivno vplivaš na svoje zdravje.

Igor Gregorc se že od svojega 17.leta ukvarja z sprostilno meditativnimi sistemiin borilnimi veščinami Daljnega Vzhoda in že več kot 25 let to znanje prenaša naprej. Je ustanovitelj Taijiquan in Qigong Šole notranje moči in učitelj, ki se redno izpopolnjuje v tujini pri priznanih mojstrih omenjenih veščin.


  Več na: http://taichi-sola.si/
 

Pot doseganja dolgovečnosti
in zdravja je popolnoma enostavna,
a se pogosto izmuzne tistim,
ki iščejo zapletene  rešitve.
 
Qigong mojster Da Liu
 

Zaradi velikega zanimanja prijazno prosimo za  potrditev vaše udeležbe. Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177                                                                                

Veselimo se srečanja z vami!                                                       

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), Vodnikova cesta187, Ljubljana                     www.knjigarnazdaj.si
http://taichi-sola.si/ 

tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

Comment