200. mozaik za dušo v sredo, 18. 11. 2015, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
Urban Urbanc: BITJE LUČI

 

V tokratnem  mozaiku za dušo bo naš gost Urban Urbanc, pisatelj, kolumnist in svetovalec za zdrav način življenja.  Predstavil nam bo svojo knjigo s pomenljivim naslovom BITJE LUČI, ki sporoča Tebi ... Meni ... Njej ... Njemu – da ljubezen JE in BO odprla vrata zavedanja v življenju marsikoga. 

Knjiga, težko pričakovana in napisana z ljubeznijo, je namenjena vsem, ki želimo spremeniti svoj odnos do samega sebe ter do sveta okoli sebe in verjamemo, da je ljubezen najmočnejša sila v univerzumu ter, da je po navadi samo strah tisti, ki nas skuša ''držati'' v primežu žalosti, jeze, obupa,.. 
Na ozadju čutnih fotografij izpisane čiste misli o ljubezni, iskrenosti, čustvih in ženskah ... nas nagovorijo in obenem spomnijo, da je resnična ljubezen možna.
 

Urban se  je v nekem prelomnem obdobju svojega življenja odločil, da bo prenehal nositi masko ter igrati vloge - odločil se je stopiti na svojo Pot ter začel poslušati srce. Odločil se je, da bo prenehal slepiti samega sebe, da ne bo več dovolil egu, da vodi njegovo življenje, da se bo ustavil, zazrl vase ter začel slediti sebi ter, da nikoli, res nikoli ne bo prenehal sanjati.

Več o Urbanu si lahko preberete na povezavi:  http://www.sensa.si/osebna-rast/moski-z-razgaljeno-duso/

“Če pa objameš zapisane besede in jih močno stisneš k srcu, morda najdeš v sebi tisto, kar pogosto iščemo drugje - LjubezenKo čutiš ljubezen v sebi nisi več zlomljiv, si le na lep način ranljiv in na človeški ravni občutljiv. To je neprecenljivo darilo, ki ga avtor skozi besede bralcu lahko podari. In takšen pisec je bitje luči.” (Danaja Lorenčič)                              

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!               

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm:
031 711177                                                               

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Projekte bralne kulture v Knjigarni ZDAJ finančno podpira JAK, javna agencija za knjigo Republike Slovenije

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

   

Comment