171. mozaik za dušo v sredo, 11. 2. 2015, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
Katarina Čuk: Naša brezčasna narava, Fullblissliving, 2014

Vabimo vas na "brezčasni večer" ob izidu knjige Naša brezčasna narava, ki nam jo bo predstavila avtorica Katarina Čuk, prevajalka, pisateljica, pesnica in velika ljubiteljica narave.

Knjiga Naša brezčasna narava je polna navdihujočih, iskrenih in neposrednih sporočil, prispodob in zgodb iz narave, ki vas bodo znova povezale z naravo in vašo notranjo naravo. Vsebuje številne odgovore na vprašanja, ki si jih mnogokrat postavljamo, in vaje, ki vam bodo pomagale živeti življenje v zavedanju sebe, (svoje) narave in večnosti, odkriti svoje skrite potenciale in jih izkoristiti ter zaživeti mirno, v zdajšnjem trenutku in v sožitju z naravo. Na naravo in nase nikoli več ne boste gledali z istimi očmi … Zavedeli se boste njene in svoje brezčasnosti in mogočnosti.
Več informacij o knjigi in avtorici: fullblissliving.com/nasa-brezcasna-narava/

Katarina Čuk je prevajalka, pisatejica in pesnica, voditeljica meditacij, avtorica avdio meditacij in afirmacij, predvsem pa ljubiteljica in zaščitnica narave po duši. Skupaj s Kamalo - Katerino Gjorgjievsko  je soustanoviteljica projekta Fullblissliving, ki združuje kuhanje in osebno rast.  Katarina ustvarja naravne meditacije in afirmacije Full Bliss Si, Kamala pa kreativne recepte, oddaje in dogodke KamAlaCard life friendly cooking. Skupaj nas spodbujata, da odkrijemo svojo pravo naravo, svoj najvišji potencial, notranjo izpopolnjenost, radost in sožitje z vsem, kar je

Potrditev vaše udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa po telefonu.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

 
Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana

www.knjigarnazdaj.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

   

Comment