175. mozaik za dušo v sredo, 18. 3. 2015, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
En
ergijske slike Božidarja A. Koleriča


Tokratni mozaik za dušo in oko bo odet v svežino barv, ki žarijo v svoji čistosti in jasnosti iz energijskih slik, ki jih bo v Knjigarni ZDAJ razstavil in o njih spregovoril naš gost Božidar A. Kolerič.  

Njegove energijske slike  izžarevajo moč energije, ki nas na krilih svojih vibracij ponesejo v novo zavedanje.V zadnjih letih so zaslovele po vsem svetu in tako krasijo marsikateri dom, poslovni prostor ali center dobrega počutja. Nastajajo pod imenom BeArtAngel in so našle stalno mesto v galeriji na Gornjem trgu 19 v Ljubljani. Slike so narejene v tehniki akril ali olje na platno, dodani pa so jim kristali ali poldragi kamni ter pozlata. 
Več o slikah in umetniku si lahko preberete na povezavi: www.beartangel.si

Ne glede na to, kako se izraža, pa je Božidar ambasador Življenja. Odkar je v sebi odkril še eno izrazno pot, prek njega v svet sijejo nove energije, ki jih s svojo subtilnostjo zazna, se jim preda ter zaupa, da se prelijejo v ta svet na način, ki si ga želijo. "Narejene so s srcem in tako jih je vredno tudi gledati in občutiti. Uglašene so na tisto osnovno, pravo in na nek način enako Bistvo v vseh nas."

Božidar A. Kolerič je bil nenavaden že kot otrok; zelo zgodaj je shodil, začel govoriti, peti in se izražati z risanjem. Tako je v otroštvu večino časa preživel v svetu glasbe in ustvarjanja z barvami. Dolga leta se je profesionalno ukvarjal z glasbo, kot glasbeni urednik na radiu, avtor, producent in aranžer. V njem se je hkrati polagoma prebujala umetniška žilica za slikanje, vse do korenitega premika, ki je zaznamoval njegovo življenje in ga popeljal k temu, da je prepoznal svoje pravo poslanstvo. Začel je slikati, ustvarjati energijske slike, poimenovane Art Angeli.
     

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe 
                  Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177
Veselimo se ponovnega srečanja z vami!


Knjigarna ZDAJ,Vodnikova cesta 187, Ljubljana
 tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
www.knjigarnazdaj.si 

www.beartangel.si

 

Comment