177. mozaik za dušo v sredo, 1. 4. 2015, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
Vida Mokrin Pauer: !!! POEZIJA = MAGIJA!!!
Pogovor bo povezovala urednica knjige, Tadeja Zupan Arsov.

V tokratnem mozaiku za dušo bo naša gostja ga. Vida Mokrin Pauer, pesnica, pisateljica, literarna kritičarka, urednica, zdraviteljica ... in predvsem velika dama erotične in kvantne poezije, ki nam bo predstavila svojo jubilejno, 20. knjigo z naslovom !!! POEZIJA = MAGIJA !!!, ki jo je izdala Prudukcijska hiša RED / Zavod za užitke branja.

Vida Mokrin Pauer izvaja, kot piše tudi v svojem bogato informativnem spremnem besedilu, "zdravilno sodotikanje s poezijo". Ker je poezija zdravila njo, si želi, da bi ozdravljala tudi vse druge, tiste, ki si s sebe želijo olupiti vsiljene jim vzorce, da zasijejo v svoji najčistejši kristalni obliki najprej odnosa do sebe, ki naj je radost=sreča.
V knjigi je 73 + 8 pesmi v 5 + 1 poglavju. Za ponazoritev moči poezije nam bo pesnica v živo predstavila tudi nekaj pesmi iz zvočne knjige, ki jo je zanj in zanjo z elektriko in energijo ustvaril slovenski glasbenik in producent Aleksander Arsov.
Oblikovanje naslovnice je delo Mirjam Birsa, z motivom znamenitega diska iz Nebre, prve doslej znane upodobitve vesolja.


Andrej Detela: "Njeno govorico veselja razumejo zvezde in metulji in vsi, ki prisluškujemo skrivnostim sveta."

"Le toliko, da izveš,
kaj ni in kaj je res,
da spontano ozdravilen je le
zvezdni ples duš - duha - uma in teles."

 

S svojimi edinstvenimi izkušnjami bo Vida Mokrin Pauer k pogovoru pritegnila urednico Tadejo Zupan Arsov, ki je v Trio Pauer Arsov (pod tem avtorstvom je izšel cd !!! Poezija = Magija !!!)  in sploh sveti duh povezovanja, kot jo imenuje, in vse, ki ste željni pogovora s to res posebno pesnico, prinašalko radosti-sreče in drugih izjemnih informacij o kvantnosti sveta.

                           

Vabimo vas, da pridete in prisluhnete z veseljem in čudenjem!

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

 

 
Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana

www.knjigarnazdaj.si
www.ph-red.net

www.arsov.net
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

   

Comment