178. mozaik za dušo v sredo, 8. 4. 2015, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
Bojan Gorenc: DUHOVNA INDIJA

V tokratnem mozaiku za dušo bomo raziskali Indijo – deželo starodavnih modrosti. Svojo zgodbo in bogate izkušnje v iskanju svoje Poti nam bo zaupal Bojan Gorenc,  ki je leta 1982 prvič odpotoval v Indijo in jo od takrat  pa do danes obiskal že več kot 60-krat.   

"Indijo vsak doživlja drugače, nikogar pa ne pusti nedotaknjenega", pravi Bojan Gorenc, ki organizira in vodi duhovna potovanja v Indijo, pripravlja predavanja in seminarje, ter prenaša stare indijske modrosti na nas Zahodnjake, pogosto preveč usmerjene v materialno plat življenja. Njegov cilj je prenesti posameznikom praktične in uporabne zamisli in informacije, ki bi pomagale v njih spodbuditi preobrazbo.
www.boyan.si


Na svojih poteh je Bojan srečeval mnoge duhovne učitelje, najbolj pa je nanj vplival Sathya Sai Baba, do katerega ga je vijugasta in nenavadna pot duhovnega razvoja in iskanje Resnice pripeljala leta 1991. Pri Sai Babi je spoznal in doživel neizmerno moč ljubezni, ki ga je skozi resnico in druge vrednote pripeljala do polnega in svobodnega življenja.  K Učitelju je peljal tudi mnoge druge ljudi in jim tako pomagal najti lastno Pot. Bil je tudi eden od ustanoviteljev Sai centra v Sloveniji, ki ga je vodil od leta 1994 do 1997. V zadnjem času sodeluje tudi pri razvoju Informacijske Terapije ter Zen Tenisa.

Nekatera svoja srečanja in doživetja s Sathyo Sai Babo in kako je to spremenilo njegovo življenje v pozitivno smer, je opisal v svoji prvi knjigi Sai Baba-mit ali resničnost. V svoji drugi knjigi Sai Baba in religija Ljubezni predstavlja zgodbe pripadnikov različnih veroizpovedi, ki jim je Sai Baba prav tako spremenil življenje in hkrati prikaže osnovno sporočilo Babovega učenja, da je pomembna Ljubezen, ne pa vrsta religije.
 

Vabimo vas, da pridete in prisluhnete z veseljem in čudenjem!                                

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

 
Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana

www.knjigarnazdaj.si
www.boyan.si


tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

   

Comment