179. mozaik za dušo v sredo, 15. 4. 2015, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
Adamus Saint-Germain: IGRA ZAVESTI - modrost in navdih za spreminjajoči se svet
Naša gostja: Tjaša Pavček, prevajalka in ustanoviteljica Založbe NOVA

 

V tokratnem mozaiku za dušo bo naša gostja ga. Tjaša Pavček, ki nam bo predstavila knjigo Igra zavesti - modrost in navdih za spreminjajoči se svet, v kateri so zbrana najnovejša sporočila vnebovzetega *Mojstra Adamusa Saint-Germaina.

Igra zavesti je že tretja, v slovenščino prevedena knjiga Geoffreya in Linde Hoppe, ki nas preko kanaliziranih sporočil Saint-Germaina navdihujeta, da se soočimo z lastno odgovornostjo in živimo skladno s svojim resničnim poslanstvom.
Knjiga vas bo nasmejala, razjezila in hkrati vzpodbudila k razmišljanju o svojih starih prepričanjih glede ustvarjanja in izkušanja realnosti. "Živimo namreč v realnosti, ko bo potrebno očistiti in obnoviti energije, pretočiti solze in začutiti spomine. Šele ko se nebo očisti, lahko ponovno vidimo sonce in neskončno modrino"


* Mojster Adamus Saint-Germain se je v dolgi zgodovini  Zemlje pojavil že v mnogih utelešenjih. Je eden najpomembnejših nosilcev svetlobe, potrebne za spremembo našega sveta in dvig naše zavesti na višjo raven.
www.novaenergija.eu - www.crimsoncircle.com

"Že od zgodnje mladosti sem verjela, da obstaja  nekaj več, kot le ta fizični svet, ki nas obkroža. Iskala sem odgovore vsepovsod okoli sebe. Ko sem pred dobrim  desetletjem odkrila skupino Crimson Circle in njihova sporočila Mojstrov Tobiasa in Adamusa Saint-Germaina, sem končno nehala iskati. Zdaj vem, da je vse v meni. Hkrati sem  odkrila še mnogo skrivnosti in preprostosti Nove Energije, ter novo strast v Adamus Saint-Germainovih  knjigah, ki sem jih skozi svoje prevode prinesla tudi v roke slovenskim oboževalcem  Nove Energije. Avtorja knjig Mojstri Nove Energije, Živite svojo božanskost in Igra zavesti, Geoffrey in Linda Hoppe  sta  že trikrat obiskala Slovenijo."
                             

"Največje darilo svetu je, da ste, kar ste"

Vabimo vas, da pridete in prisluhnete z veseljem in čudenjem!

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177

                                        Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

 
Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), Vodnikova cesta 187, Ljubljana

www.knjigarnazdaj.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comment