189. mozaik za dušo v sredo, 12. 8. 2015, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ

Vesna Neferamis: Srečanje z dušo - Odgovori na Vaša Vprašanja

“Največja osvoboditev se zgodi, ko zabrišeš s svojega hrbta nahrbtnik, v katerem so pričakovanja drugih ljudi ... Si to, kar si. In sprejmeš ta paket, kaj pa drugega”, je zapisala na svojem facebook portalu Vesna Neferamis, ki bo že tretjič gostja v našem Mozaiku za Dušo.

V Knjigarni ZDAJ nas je že pred leti objela, prebudila, potolažila in pobožala  s predstavitvijo svojih prvih dveh knjig: Šepetalko in Čarodejko. Tokrat pa se je odločila, da bo prav tu, v Knjigarni ZDAJ, ustvarila še en, poseben dogodek:

“Odgovarjala bom na Vaša Vprašanja, ki jih prinesite s seboj ... Vsa vprašanja bodo prejela številko, nekdo bo bral vprašanja, sama pa bom odgovarjala skozi kanaliziranje, ne da bi vedela, čigavo je vprašanje. Občutki ob tem bodo neopisljivi ...

Z veseljem naredim to, ker rada osrečujem tudi sama, toda tokrat je zaželeno, da se izmenjava energij vseeno zgodi, zato bomo gostoljubnost Saše "poplačali" z nakupom česarkoli v knjigarni.

S tem se odpre krog Obilja za vse nas in energija kroži ... na enem nivoju daješ, na drugem prejemaš."

Vsak dan se zgodi kaj novega, kar Vesna z iskrivo radovednostjo razišče in nam na koncu ponudi kot najslajšo jed, katere recepta ne bomo nikoli izvedeli, vendar neizmerno uživamo v vsakem trenutku doživljanja.

Vesna Neferamis: Preučevanje starodavnih sistemov, povezanih s samospoznavanjem, daje njenemu dolgoletnemu raziskovanju vselej poseben čar.  Ukvarja se z bioenergijo, reikijem, kristali, simboli, I-chingom, tarotom, runami in šamanskimi kartami …  Intuitivne zaznave odpira in krepi do te mere, da se pravi odgovori kristalizirajo skozi besede, ki vrejo iz nje. Pravi, da ima vsaka stvar na Zemlji Dušo, ki je ne opazimo, dokler ne pridemo do spoznanja, da je Bog v vsem, kar obstaja, zato Ljubezen do vsega ni naključje, prej pravilo, ki ga želi predati ljudem kot sporočilo, da nič ni naključno in da smo mi sami Kreatorji svoje usode.

“Vsak namen, misel, občutek in želja se odzivajo na vibracijo izpolnitve, ki je ključna za uresničitev le te.”

Zaradi velikega zanimanja in omejenega števila udeležencev je vaša vnaprejšnja potrditev udeležbe obvezna.

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177                            

Veselimo se srečanja z vami!                                               

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje),

Vodnikova cesta 187, Ljubljana

www.knjigarnazdaj.si

www.vesnakravcar.si

tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

Comment