193. mozaik za dušo v sredo, 30. 9. 2015, ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
Katherine Crowley in Kathi Elster: Delo s teboj me ubija – Čustveni vampirji na delovnem mestu
Naša gosta: ga. Snežana Kragelj, univ. dipl. pedagoginja in g. Jurij Clemenz, dr. med.


V tokratnem mozaiku za dušo bomo govorili o čustvenih vampirjih na delovnem mestu. Založba Chiara je namreč pravkar izdala knjigo Delo s teboj me ubija, ki nam jo bosta predstavila strokovna recenzentka knjige, ga. Snežana Kragelj in g. Jurij Clemenz, dr. med.

Knjiga Delo s teboj me ubija nagovarja vse zaposlene ljudi in jih s pomočjo opisanih primerov uči, kako se izviti iz težavnih situacij na delovnem mestu ter prepoznati in obvladati vsakršen odnos, ki nas na delovnem mestu tako ali drugače ovira. Osredotoča se na dejavnik, ki ima največji vpliv na zadovoljstvo pri delu – obvladovanje lastnega razmišljanja in odzivov. K težavnim odnosom namreč večkrat prispevamo tudi s svojim odzivom in predvidevanji, da drugi razmišljajo enako kot mi sami. Spoznali bomo,  kako teorijo prenesti v prakso, kako se zaščititi in postaviti meje, v zadnjem poglavju pa tudi pogoje, na katerih temeljijo dobri odnosi na delovnem mestu.


Snežana Kragelj, univ. dipl. pedagog, andragog, Master Coach NLP, se že 15 let ukvarja s svetovanjem na področju dinamike medosebnih odnosov, razreševanjem težav, zastojev in konfliktov - tako v skupinah, kot tudi pri posameznikih. Svetuje posameznikom in delovnim skupinam pri izboljšanju delovanja v zasebnih in poslovnih odnosih. Je poslovni trener (coach) direktorjev in vodstvenih kadrov srednjih in večjih podjetij.
Več na: http://kadrovanje.com/o_nas/kdo_smo/
 

 
Jurij Clemenz, dr. med.: Zaradi odličnih organizacijskih sposobnosti, uspešnega dela z ljudmi, nekonvencionalnega načina razmišljanja, izjemnih uspehov pri sodelovanju z interesnimi združenji bolnikov ter temeljitega poznavanja kardiologije, intenzivne medicine in duševnega zdravja je cenjen in iskan strokovnjak doma in v tujini. Od leta 2008 skupaj z ženo ustvarjata "zgodbe" v podjetju Ideje, koncepti in zgodbe. Z veseljem pa tudi kuha in drvari po kraški gmajni, kjer razmišlja o novih izzivih.
 

“Če zmorete spremeniti svoj odziv, si boste spremenili življenje.”


Zaradi velikega zanimanja prijazno prosimo za  potrditev vaše udeležbe. Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177                                                                    

Veselimo se srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), Vodnikova cesta187, Ljubljana
 
www.knjigarnazdaj.si
 
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

   

Comment