191. mozaik za dušo v torek, 15. 9. 2015, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
Anja Petrović: TESLA METAMORFOZA za zdravljenje in evolucijo
Naša gostja: Anja Petrović


V tokratnem mozaiku za dušo bo svoje znanje in izkušnje z nami podelila ga. Anja Petrović, ustanoviteljica zdravilske metode Tesla Metamorfoza in svetovno priznana zdravilka.
Predstavila nam bo svojo knjigo TESLA METAMORFOZA za zdravljenje in evolucijo, ki jo je v slovenskem jeziku pravkar izdala Založba Primus. 

Tesla metamorfoza pripomore k človekovi preobrazbi na fizični, psihični, mentalni in duhovni ravni. Zasnovana je na uporabi Teslovih zdravilnih frekvenc, s katerimi se glede na številna pričevanja ljudi, dosegajo ozdravitve mnogih, za ortodoksno medicino neozdravljivih bolezni. Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je evolucija zavesti, ki jo spodbujajo Teslovi valovi oz. t.i. skalarna energija. Metoda presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih metod zdravljenja, zato se zanjo zanimajo tudi znanstveni krogi.

Knjiga je namenjena tudi splošnemu razumevanju alternativnega zdravljenja ter povezovanju znanosti in duhovnosti.
Anja Petrović išče pojasnila v sodobnih znanstvenih raziskavah, odgovore pa tudi v starodavnem znanju.

Srečanje z avtorico in njen prikaz zdravljenja bo tudi enkratna priložnost, da nove zdravilne frekvence občutimo v živo.


Anja Petrović je profesorica svetovne književnosti, končala pa je tudi podiplomski študij na avstralskem kolidžu uporabne psihologije. Je ustanoviteljica Tesla metamorfoze in svetovno priznana zdravilka, ki že dve desetletji živi in dela v svojem Centru zdravja v Avstraliji. Preden je leta 2009 prejela kanalizirani sporočili »Tesla zdravljenje« in »Rekonstrukcija«, se je vrsto let ukvarjala z Usui Do Reikijem in osem let tesno sodelovala z dr. Ericom Pearlom, mu asistirala na njegovih seminarjih in izvajala Reconnection oz. zdravljenje s ponovno povezavo. 
 
www.teslametamorphosis.com

 

Zaradi velikega zanimanja je potrditev vaše udeležbe obvezna!
Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177                                                                              

Veselimo se srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), Vodnikova cesta 187, Ljubljana, tel.: 05 99 51 622, Gsm: 031 711177                                                                    

www.knjigarnazdaj.si
www.teslametamorphosis.com
                                                             t

 

   

Comment