209. mozaik za dušo v sredo, 3. 2. 2016, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
Barbara Fužir: Reci življenju JA. Pogovori z energijsko terapevtko Andrejo Novak
Naša gostja: Andreja Novak
 

 V tokratnem mozaiku za dušo se nam bo predstavila ga. Andreja Novak, znana energijska terapevtka, o kateri je Barbara Fužir pred kratkim napisala svoj knjižni prvenec s pomenljivim naslovom Reci življenju JA.


 
Z odgovori na spretno zastavljena vprašanja nas Andreja v knjigi nagovarja, da se soočimo s seboj in svojimi izzivi, da najdemo svojo pot in ugotovimo, da se največ naučimo tedaj, ko stopimo iz cone udobja in začnemo živeti svoje potenciale.
"Življenje je prisotnost in prisotnost daje povezavo. Zato v iskanju svoje prave poti odprimo čutila, opazujmo, dihajmo, delujmo na polno in zaupajmo, da se slej kot prej odpre tista magična komponenta, ki se ji reče Ljubezen. Ljubezen do vsega, vsakega, do Življena samega."“Življenju reče JA in gre ter živi svoje poslanstvo. Preprosto.”
 

Andreja Novak se ukvarja z vrsto zdravilnih tehnik, od scalarpranskega zdravljenja, astrologije, feng shuja, meditacij, do tehnike šole Clairvision … Obožuje barve in oblikovanje energijsko pretočnih prostorov, zato se je po študiju agronomije odločila še za študij dizajna. Je kreativna vodja društva Angel.si, ki je vselej na voljo ljudem, ki potrebujejo pomoč. Njeni nasveti  živijo tudi na družabnih omrežjih.                                 

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!              

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm:
031 711177

Veselimo se ponovnega srečanja z vami! 

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si

www.andrejanovak.siwww.sms-svetovanje.siwww.angelca.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

 

Comment