232. mozaik za dušo v ČETRTEK, 1. 12. 2016, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
FENG SHUI Z ANDREJO NOVAK


Pomembno: S seboj prinesite tloris vašega stanovanja, narisan na A4 formatu.


V seriji mozaikov, v katerih predstavljamo slovenske terapevte, nas bo na vašo željo ponovno obiskala Andreja Novak, znana energijska terapevtka, ki že vrsto let raziskuje fizični svet oblikovanja in subtilni energijski svet.
Tokrat nam bo predstavila svoje znanje o FENG SHUIJU.

Izvedeli bomo, kako lahko s pomočjo feng shuijevskih priporočil vplivamo na naše počutje, razpoloženje in zdravje, kako z manjšimi ali večjimi posegi aktiviramo posamezna  področja življenja,  in še marsikaj ...

Feng shui nam ponuja védenje, s katerim lahko vse, kar se nam v življenju dogaja, bolje razumemo, sprejmemo in zavestno spremenimo. Izhaja namreč iz prepričanja, da sta človek in njegova okolica neločljiva povezana. Vsaka sprememba v okolici vpliva na človeka in obratno.
 

Tudi naš dom je ogledalo in vselej natančen posnetek energijskega stanja vseh, ki v njem živijo. Zato je dobro, da večkrat prisluhnemo, kaj nam “pripoveduje”.
Tokratni mozaik za dušo bo torej delaven! S seboj prinesite tloris vašega stanovanja, narisan na A4 formatu, naša gostja pa nam bo na podlagi svojih bogatih izkušenj s feng shuijem posredovala navodila za spremembe in rešitve, s katerimi bomo vplivali na svoje počutje in prečistili energije, ki nas obkrožajo.

 

Andreja Novak se ukvarja z vrsto zdravilnih tehnik, od scalarpranskega zdravljenja, astrologije, feng shuja, meditacij, do tehnike šole Clairvision … Obožuje barve in oblikovanje energijsko pretočnih prostorov, zato se je po študiju agronomije odločila še za študij dizajna. Je kreativna vodja društva Angel.si, ki je vselej na voljo ljudem, ki potrebujejo pomoč. Njeni nasveti  živijo tudi na družabnih omrežjih. 
                    

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!                 

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 
031 711177                                                             

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!
 

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si

www.andrejanovak.siwww.sms-svetovanje.siwww.angelca.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

Comment