212. mozaik za dušo v sredo, 6. 4. 2016, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
Energijska terapevtka Andreja Novak se predstavi
 

V mesecu aprilu začenjamo z novo serijo mozaikov, v katerih vam bomo enkrat mesečno predstavljali slovenske terapevte. To bo priložnost, da jih začutite, spoznate njihov način dela, preizkusite posamezne terapije, vprašate, dobite odgovore ...
Na vašo željo nas bo najprej obiskala ga. Andreja Novak, znana energijska terapevtka, ki vas je navdušila že na predstavitvi knjige s pomenljivim naslovom Reci življenju JA. Tokrat pa nam bo spregovorila o čakrah in naravnih sredstvih za njihovo energijsko aktivacijo in podporo. V ta namen bomo preizkusili 9 energijskih krem, katerih uporabo lahko prilagajamo različnim spremembam v svojem življenju.

             
"Skozi čakre, sestavnedele naše energijske anatomije, vstopa univerzalna energija, ki oskrbuje in hranitelo.  V zdravem telesu se vsaka čakra vrtinči z veliko hitrostjo in omogoča življenjski energiji neoviran pretok. Če se ena ali več čaker začne vrtinčiti počasneje, je dotok energije oviran, kar povzroči neravnovesje in posledično bolezen. V čakrah je zapisana naša osebna zgodovina, življenjske izkušnje, prepričanja, vrednote, čustva, zaznave…"                                    

Andreja Novak se ukvarja z vrsto zdravilnih tehnik, od scalarpranskega zdravljenja, astrologije, feng shuja, meditacij, do tehnike šole Clairvision … Obožuje barve in oblikovanje energijsko pretočnih prostorov, zato se je po študiju agronomije odločila še za študij dizajna. Je kreativna vodja društva Angel.si, ki je vselej na voljo ljudem, ki potrebujejo pomoč. Njeni nasveti  živijo tudi na družabnih omrežjih. 
                                

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!                 

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm:        031 711177
                                                               
Veselimo se ponovnega srečanja z vami! 

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si

www.andrejanovak.siwww.sms-svetovanje.siwww.angelca.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

   

Comment