214. mozaik za dušo v četrtek, 21. 4. 2016, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
Darja Cvek Mihajlović: RAZVOJNA ALKIMIJA - PREOBRAŽANJE OD ZNOTRAJ NAVZVENKako v avri odzvanja vibracija duše, kako se odvija preobražanje v posameznih plasteh in kako se le-to odraža v vsakodnevnem življenju? Kako prepoznati globlji smisel svojega življenja? Kje pravzaprav začeti z lastno preobrazbo?
"Morda pa je čas za Osebni razvojni načrt", pravi naša tokratna gostja, ga. Darja Cvek Mihajlović. Človek kot notranje, duhovno bitje stopa skozi neštete izkušnje na poti samouresničevanja.


Vsaka stopnička, ki jo na tej Poti prestopi, pomeni določeno točko duhovne zrelosti in vsaka od njih prinese nove – evolucijske – izzive, ki so še kako vredni njegove pozornosti. Skozi te izzive se odvija duhovno preobražanje, ki pomeni preseganje omejujočih prepričanj, izstopanje iz tirnic, po katerih samodejno delujemo in utirjanje novih poti, zavzemanje bolj stabilne, a ne toge notranje drže, prisluhnjenje globljim, duhovnim potrebam in razvoj etičnih vrednot in čuta za soljudi ter druga bitja. Temu procesu pravimo tudi razvojna, duhovna alkimija; gre za spreminjanje od znotraj navzven, kar posledično vpliva na kvaliteto vsakodnevnega življenja.   
 

Darja Cvek Mihajlović je avtorica programa Dimenzije zavesti, s specializacijo za zunajčutne zaznave in razvoj intuicije ter s specializacijo za zunajtelesne izkušnje na Mednarodni akademiji za zavest v Londonu. Deluje kot svetovalka za osebni in duhovni razvoj. Bila je dolgoletna učiteljica v izkustveno-izobraževalnem programu Praktikum intuicije ter na Duhovni univerzi. Napisala je knjigo z naslovom Zunajtelesne izkušnje in je soavtorica knjige Ali živimo le enkrat. Napisala je številne članke s področja osebne in duhovne rasti.              www.dimenzijezavesti.si
                                     

Zaradi velikega zanimanja vas prijazno prosimo za potrditev udeležbe.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ,Vodnikova cesta 187, Ljubljana

tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
www.knjigarnazdaj.si   
www.dimenzijezavesti.si

Comment