215. mozaik za dušo v sredo, 4. 5. 2016, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
Dr. Francka in Janez Premk: Srečevanja z Martinom Kojcem, Založba Domus Litisia


Martin Kojc (1901-1978), pisatelj in nesporni mojster življenja in mišljenja, je bil eden redkih ljudi, ki je svoja razmišljanja potrdil s svojim življenjem. Njegova knjiga Učbenik življenja je praktični priročnik, ki ga je s pridom uporabljal pri svojih psiholoških posvetovanjih in je postal uspešnica.  Knjiga Prebujajoči se človek je naslednja neizogibna stopnja osveščanja na poti do popolnega razsvetljenja. 

Pravkar pa je pri založbi Domus Litisia izšla še tretja knjiga: Srečevanja z Martinom Kojcem, ki nam jo bodo v tokratnem mozaiku predstavili dr. Francka in Janez Premk ter dr. Eva Premk Bogataj, ki jima bo zastavljala vprašanja.

V knjigi se zakonca Premk dotakneta srečevanj s Kojčevo mislijo in pričevanj o učinkovitosti njegove metode. Vse od leta 1981 sta bila očividca, učenca in pričevalca pri številnih dogodkih, povezanih z ljudmi, ki so Kojčeva življenska izhodišča potrjevali. S svojo nepristranskostjo raziščeta in nam posredujeta svoje videnje Kojca in ljudi, ki so ga obkrožali.
"Sporočila lahko zaznava vsakdo, ki ima, če se izrazimo v Kojčevem jeziku, naravnane svoje duhovne antene v območja, iz katerih prihajajo." 


p.s: Knjige Martina Kojca boste na sredinem mozaiku lahko kupili z 10% popustom, le 58 eur pa boste odšteli za komplet vseh treh njegovih knjig.
 

"Čudež življenja je, da je vsak človek enkraten, neponovljiv in veliko več, kot smo se sposobni zavedati."
                                

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!
                 
Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177                                                              

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

 

Comment