217. mozaik za dušo v sredo, 18. 5. 2016,  ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
SEAN RUTAR: OZDRAVITEV SLADKORNE BOLEZNI TIPA 1


V tokratnem mozaiku za dušo bo naš gost nasmejani in “nalezljivo” optimistični Primorec Sean Rutar, ki nam bo predstavil knjigo Ozdravitev sladkorne bolezni tipa 1. 
 
Ko so Seanu Rutarju pred tremi leti diagnosticirali diabetes tipa 1, je od zdravnikov izvedel,  da bo do konca življenja potreboval zdravljenje z inzulinom. Po prihodu iz bolnišnice je navkljub črnogledim napovedim vneto in poglobljeno raziskal vse, kar je na spletu odkril o sladkorni bolezni in se usmeril k vsemu, kar je obljubljalo ozdravitev. Vse ugotovitve je preizkusil na lastni koži, se seznanil z alternativo, spremenil prehrano, vsak dan prehodil par kilometrov, se izogibal stresu ... V knjigi strokovno in podrobno opisuje vse, kar je ključnega pomena za ozdravitev bolezni, ki jo uradna medicina uvršča med neozdravljive. 

“Pozdravil sem se popolnoma sam, brez pomoči uradne ali alternativne medicine. Sestavil sem metodo in jo predstavil v tej knjigi. Prepričan sem, da bo moja metoda pomagala do ozdravitve tako ljudem s sladkorno boleznijo tipa 1 ali 2 kot tudi obolelim za drugimi kroničnimi boleznimi, ki jih je po svetu na milijone. Zgodba o ozdravitvi temelji na moji življenjski izkušnji.” 

SEAN RUTAR je inženir varstva okolja, ljubitelj harmonike, triatlona, fitnesa in borilnih veščin, ki ga je lastna izkušnja ozdravitve sladkorne bolezni popeljala med prehranske svetovalce.
Na Seanovo pobudo so v Izoli leta 2014 ustanovili Društvo za samozdravljenje avtoimunskih in drugih degenerativnih bolezni. Svoje znanje in izkušnje s predavanji po Sloveniji posreduje ljudem, ki se soočajo s sladkorno boleznijo in drugimi boleznimi, prisluhne pa tudi vsaki osebni prošnji bolnikov.

                                 

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm:
031 711177                                               

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

   

Comment