218. mozaik za dušo v sredo, 8. 6. 2016,  ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
JULIAN BARNARD: BACHOVA CVETNA TERAPIJA, OBLIKA IN FUNKCIJA

Inštitut za Bachovo cvetno terapijo, 2016


V tokratnem mozaiku za dušo bo naša gostja psihologinja in poznavalka zdravilnih skrivnosti cvetlic, Irena Roglič Kononenko. Predstavila nam bo najnovejšo knjigo Juliana Barnarda: Bachova cvetna terapija, oblika in funkcija, ki prinaša dragocene uvide v Bachovo cvetno zdravljenje.
 
Knjiga Juliana Barnarda, vodilnega poznavalca Bachove cvetne terapije v svetu, je iz botaničnega stališča najpodrobnejša predstavitev Bachovih cvetnih esenc.  Razlaga simbolnega ujemanja botaničnih značilnosti cvetov s človekovimi karakternimi lastnostmi pomeni nov, poglobljen vpogled v Bachovo življenje in delo ter alkimijo ustvarjanja njegovih cvetnih zdravil.
Knjiga je namenjena vsem, ki želijo z Bachovimi kapljicami pomagati sebi in drugim ter vsem iskalcem zdravja, notranjega miru in odgovorov na življenska vprašanja.

 

Knjigo bo predstavila urednica dela Irena Roglič Kononenko.
Irena
je psihologinja in  vodi Inštitut za Bachovo cvetno terapijo v Ljubljani. Z Bachovo cvetno terapijo se ukvarja že skoraj dve desetletji. Na predstavitvi vam bo odgovorila tudi na vaša vprašanja. Skupaj z možem Igorjem sta pripravila komplet 39 Bachovih esenc po originalni recepturi dr. Edwarda Bacha.   http://lkm.fri.uni-lj.si/xaigor/irena.htm


V sončne energije Bachovih cvetov, ki jih knjiga Juliana Barnarda poglobljeno predstavi, se bomo potopili tudi ob Igorjevih pesmih za cvetove ob spremljavi kitare.

Ob tem dogodku boste v Knjigarni Zdaj lahko kupili Bachove kapljice in vrsto knjig s področja Bachove cvetne terapije.
              

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!       

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm:
031 711177                                               

Veselimo se ponovnega srečanja z vami! 

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

Comment