226. mozaik za dušo - ODPADE
ROBERT FRANZ: TEMELJI NAŠEGA ZDRAVJA
          

V tokratnem mozaiku za dušo bo naš gost Robert Franz, goreč zagovornik naravnega zdravljenja bolezni, ki nam bo predstavil svojo knjigo  OPC - Temelj človeškega zdravja, ki je pravkar izšla v slovenskem jeziku. Je praktik, ki izhaja iz dejstev in dokazov in jih ljudem posreduje na razumljiv način. Njegov način "upravljanja" z zdravjem je prevzelo že tisoče posameznikov, saj polni dvorane po Avstriji, Nemčiji, Švici in drugje po Evropi. 


Na seminarjih razkriva nevarnost farmacevtskega marketinga in škodo, ki jo v družbi povzroča osredotočenost na dobiček namesto na dolgoročno zdravje človeka. Nekatera dejstva boste prepoznali intuitivno, saj jih v sebi čutite, a vam pogled megli skrbno načrtovan vsakodnevni marketing, ki ne zajema le časopisov in televizije, ampak ima lovke globoko v uradnih institucijah, ki jim pogosto slepo zaupamo. Robet Franz razkriva enostaven način, kako izstopiti iz primeža farmacevtskih preparatov in doseči trajno naravno zdravje, kakršno je včasih bilo.

 
Da ne bo ostalo le pri besedah, bo Robert Franz prinesel s seboj tudi BIOSCAN napravo, s pomočjo katere boste lahko po seminarju ugotovili, kakšno je delovanje vitalnih organov v vašem telesu. Naprava, ki s pomočjo šibkega električnega toka različnih razponov beleži motnje prevodnosti v telesu, je produkt najnovejše tehnologije (2015), Programska oprema, katero so zdravniki in znanstveniki razvijali in dopolnjevali več let, prejete podatke analizira in na monitorju prikaže v enostavnih kazalnikih. S pomočjo Robeta Franza boste tako hitro in natančno ugotovili, kje se v vašem telesu kažejo manjše ali večje težave. 

Pomembno: Bioscan z Robertom Franzem je prav tako brezplačen, a ker ga ponavadi ne more narediti vsem prisotnim na seminarju, bodo prednost imeli tisti, ki se bodo na Bioscan predhodno prijavili s SMS-jem na gsm 070-929-910 z imenom, priimkom ter pripisom BIOSCAN.

 

Potem, ko je Robert Franz svoji ženi, oboleli za rakom, po naravni poti pomagal do zdravja, je svoje znanje in izkušnje želel dopolniti. Presenečeno je ugotovil, da na zdravstvenih in farmacevtskih konferencah ni bilo izrečene niti besede o naravnih zdravilih, kakršna so brez stranskih učinkov pozdravila njegovo ženo, ampak le o kemičnih spojinah z nevarnimi stranskimi učinki, katere je možno patentirati. 

Odločil se je za spremembo in se podal na svojo pot s prepričanjem, da mora biti zdravje dosegljivo vsakomur, kajti "neumno in nesmiselno je naše biološko telo »popravljati« s telesu tujimi snovmi, ki nimajo česa iskati v našem telesu". Edino narava, ki je naredila nas, lahko proizvede vse, kar potrebujemo za zdravje – trajno zdravje.
                              


Predavanje bo prevajano v slovenski jezik.
                                

Zaradi velikega zanimanja je potrditev vaše udeležbe obvezna!

                 
Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177
Za rezervacijo sedežev lahko pošljete tudi SMS na 070/929-910.                                                                

Veselimo se ponovnega srečanja z vami! 

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

 

Comment