235. mozaik za dušo v sredo, 25. 1. 2017,  ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
REGRESIJA KOT REINKARNACIJSKA ANALIZA NAŠE KARME
Naša gosta: Vesna Božič Mauko in Roman ČerneRegresija je tesno povezana s pojmoma reinkarnacije in karme. Dotika se temeljnih vprašanj: Kdo sem? Kaj sem? Zakaj sem? 

Popelje nas korak bližje odgovorom na naslednja vprašanja:
Zakaj se nam dogajajo »udarci usode« v naših življenjih? Ali trpimo brez razloga? Zakaj v naša življenja morajo vstopiti določeni posamezniki, partnerji, otroci? Zakaj se nam ponavljajo določeni vzorci v življenju znova in znova? Kakšna je pravzaprav naša karma?

Verjeti v reinkarnacijo ali ne je stvar pogleda vsakega posameznika na življenje. Z regresijo se prebudijo določene plasti naše psihe, ki bi jih lahko imenovali »spominske sledi prejšnjih življenj«. Regresijsko »potovanje v preteklost« nas pripelje do pravzorcev karme, ki zaznamuje krajša ali daljša obdobja našega sedanjega življenja.

Svoje izkušnje s področja regresoterapije bosta predstavila Vesna Božič Mauko iz Novega Mesta in Roman Černe iz Ljubljane, ki se že desetletje ukvarjata z duhovno platjo regresije. Metoda, po kateri izvajata regresijo, temelji na terapevtskih načelih nehipnotične regresije, ki jo je zasnoval Američan Bryan Jameison, izpopolnil pa Šved dr.Jan Erik Sigdell, pri katerem sta oba opravila izobraževanje za regresoterapevte. Strokovno pomoč jima je nudil tudi izkušeni regresoterapevt Vili Ravnjak.

Prav za tehniko nehipnotične regresije, ki jo izvajata, bosta s primeri prikazala, kako se je večinoma izkazala kot zelo učinkovita metoda, zlasti takrat, ko je šlo za reševanje karmičnih problemov, ki jih posameznik drugače verjetno ne bi mogel preseči.
 
Vprašanja in informacije, povezane z regresijo, lahko že pred predavajem pošljete na elektronska naslova:
Božič Mauko Vesna: info@regresija.si
Černe Roman:  roman.cerne@ztm.si

 

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si


 

Comment