252. mozaik za dušo v sredo, 18. 10. 2017, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
FRANCI DOVČ: Zdravilne rastline za POSLOVNO in OSEBNO rast


V tokratnem mozaiku bo naš gost Franci Dovč, avtor knjige  Zdravilne rastline za poslovno in osebno rast, s katero nas nagovarja, naj zdravilne rastline “naselimo” v svoje delovno in domače okolje, saj že njihova bližina poleg svežega zraka vnaša v prostor povsem drugačno energijo, ki omili vsakodnevno napetost in stres.
“Zdravilne rastline so kot miniaturne tovarne zdravilnih moči most in trdna opora pri  premagovanju najrazličnejših ovir in negotovosti, ki obremenjujejo sodobnega človeka,  pa tudi “medij” za komunikacijo z višjimi stanji zavesti."
 

"Rastline so živa bitja, občutljiva za vse, kar se dogaja okoli njih. Povežejo nas z energijo sonca, medtem ko nas notranja rastlina, naš živčni sistem, poveže z notranjim soncem. Tako se sklene krog svetlobe in življenja, ki omogoči svoboden pretok zavedanja, v katerem je um osvobojen. Spojita se zunanje in notranje, ustvari se praznik radosti v življenju.”
Priročnik poleg podrobnega opisa 15 rastlin opisuje energijski potencial in duhovno inteligenco rastlin, ki so jo poznale že stare civilizacije in jo danes potrjuje kvantna fizika.


Knjiga je sestavni del projekta HIPRI (Hiša prihodnosti), v okviru katerega Franci Dovč pod Krvavcem skrbno načrtuje Zdravilni vrt. To bo edini vrt pri nas,  na katerem bodo posajene izključno zdravilne rastline in kjer bo prostor za izobraževanja, promocije, delavnice, konference in podobno. 


Franci Dovč je bil dobrih 25 let novinar, urednik in vodja projektov v časopisnih hišahDelo in Gospodarski vestnik. Pri svojem vsakdanjem delu se je nenehno srečeval s stresom, pomanjkanjem časa in drugimi stiskami. Ko je bilo  vsega tega preveč, se je odpravil v Nepal in medvzponom na 5500 metrov višine v sebi občutil tisti pravi občutek notranje tišine in neskončne radosti,  ki ga je prepričal, da v življenju obstaja tudi drugačna pot, kot jo je poznal. Pri 60. letihje začel »pisati« novo zgodbo, v okviru katere je nastala tudi knjiga Zdravilne rastline za osebno in poslovno rast.

!Posebno presenečenje sredinega mozaika bodo rastline, ki nam bodo tudi "zaigrale" ...                             

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!

Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177

                                                  
Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

 

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si
www.hipri.si

tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
 

Comment