253. mozaik za dušo v ČETRTEK, 7. 12. 2017, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
MARUŠA ERBEŽNIK: Dišavna sporočila eteričnih olj


V mesecu decembru, ko nas vsepovsod obdajajo praznični vonji, vas tudi mi vabimo na čudovito potovanje v svet eteričnih olj »doTERRA«. 
Tokratni mozaik za dušo nam bo z vonji cimeta, divje pomaranče, sivke, limonske trave, poprove mete, klinčki ... odišavila ga. Maruša Erbežnik, ki nam bo v dišečem vzdušju pripovedovala o aromaterapiji, učinkovitosti eteričnih olj in njihovi preprosti in varni uporabi.

Aromaterapija je ena najprijetnejših, najbolj celostnih, pestrih, okolju prijaznih in ustvarjalnih metod vzdrževanja zdravega telesa, duha in okolja.
Dišavna sporočila eteričnih olj spodbujajo ozdravitev in sprostitev, nagovarjajo naše telo ali pa v nas sprožijo določen čustveni odziv.


Ob tej priložnosti boste lahko povonjali številna naravna eterična olja znamke doTERRA, prelistali knjige s področja aromaterapije in našo gostjo povprašali prav o vsem, kar vas o svetu eteričnih olj zanima.

Maruša Erbežnik je po osnovni izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka.  Že v mladosti je bila navdušena raziskovalka naravnega načina življenja. Osem let je obiskovala Akademijo Veda, ki jo je vodil Mišo Tošić.  Je svetovalka za zdrav način življenja s certifikatom, pridobljenim na «Institut for Integrative Nutrition« v  New Yorku. Pred več kot dvajsetimi leti se je začela ukvarjati z ayurvedo, ki jo je s svojo  logičnostjo, enostavnostjo  in učinkovitostjo povsem navdušila, eterična olja pa so v njeno življenje prinesla "piko na i".

Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe!                

»Bodite radovedni in odprite srce naravi!«                                                    

 Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177                                               

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si

tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177
 

 

 

 

Comment