249. mozaik za dušo v PONEDELJEK. 29. 5. 2017, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
Anja Petrović: TESLA METAMORFOZA za zdravljenje in razvoj
Naša gostja: Anja PetrovićV tokratnem mozaiku za dušo bo svoje znanje in izkušnje z nami že drugič podelila ga. Anja Petrović,ustanoviteljicazdravilske metode Tesla metamorfoza® in svetovno priznana zdravilka. Prvič nas je obiskala v letu 2015 in s svojo karizmo navdušila  prav vse obiskovalce v do zadnjega kotička napolnjeni Knjigarni ZDAJ.
S Tesla metamorfozo® so povezani neponovljivi fenomeni, ki zaradi svojih zdravilnih modalitet, neverjetnih učinkov na zdravje in vplivu valov Tesla na razvoj človekove zavesti, vzbujajo veliko pozornost.

 

Tesla metamorfoza pripomore k človekovi preobrazbi na fizični, psihični, mentalni in duhovni ravni. Zasnovana je na uporabi Teslovih zdravilnih frekvenc, s katerimi se glede na številna pričevanja ljudi, dosegajo ozdravitve mnogih, za ortodoksno medicino neozdravljivih bolezni. Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je evolucija zavesti, ki jo spodbujajo Teslovi valovi oz. t.i. skalarna energija. Metoda presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih metod zdravljenja, zato se zanjo zanimajo tudi znanstveni krogi.
www.teslametamorphosis.com


Anja Petrović išče pojasnila v sodobnih znanstvenih raziskavah, odgovore pa tudi v starodavnem znanju, kar pripomore k boljšemu razumevanju alternativnega zdravljenja ter povezovanju znanosti in duhovnosti.
Srečanje z avtorico in njen prikaz zdravljenja bo tudi enkratna priložnost, da nove zdravilne frekvence občutimo v živo.


Anja Petrović je profesorica svetovne književnosti, končala pa je tudi podiplomski študij na avstralskem kolidžu uporabne psihologije. Je ustanoviteljica Tesla metamorfoze in svetovno priznana zdravilka, ki že dve desetletji živi in dela v svojem Centru zdravja v Avstraliji. Preden je leta 2009 prejela kanalizirani sporočili »Tesla zdravljenje« in »Rekonstrukcija«, se je vrsto let ukvarjala z Usui Do Reikijem in osem let tesno sodelovala z dr. Ericom Pearlom, mu asistirala na njegovih seminarjih in izvajala Reconnection oz. zdravljenje s ponovno povezavo. 


p.s: Predavanja Anje Petrović v Sloveniji letos organizira njen učenec Klemen Likar, arhitekt, ki v svojem biroju poleg arhitekturne prakse izvaja tudi Tesla metamorfozo:
“Tako, kot je feng shui pot iskanja ravnovesja v prostoru, je Tesla metamorfoza pot iskanja ravnovesja v nas samih.”
 

Zaradi velikega zanimanja je potrditev vaše udeležbe obvezna!
       
Potrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 
031 711177

Veselimo se srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
www.knjigarnazdaj.si ,  www.teslametamorphosis.com

 tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

Comment