259. mozaik za dušo v četrtek, 5. 4. 2018,  ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
DR. IZTOK OSTAN: KRONIČNA VNETJA - TIHI UBIJALCI
Zdravo črevesje za zdravje telesa in uma

V tokratnem mozaiku za dušo bo naš gost ponovno dr. Iztok Ostan, ki se že več kot dve desetletji ukvarja z raziskovanjem enostavnih in učinkovitih metod krepitve življenskih moči. V zadnjem času poglobljeno raziskuje nekatere naše škodljive razvade, ki vodijo v celo vrsto sodobnih bolezni.
 

Vnetja so obrambni mehanizem, s katerim se telo varuje pred okužbami in poškodbami. Sodobne raziskave kažejo, da so številna kronična obolenja (alergije, avtoimune bolezni, fibromialgija, srčno žilna obolenja, diabetes, rak, demenca in druge nevrodegenerativne bolezni) usodno povezane s stanjem neuravnotežene črevesne biote in prepustnostjo črevesne stene. 
www.institut-o.com


Dr. Iztok Ostan bo v prvem delu predavanja pojasnil, zakaj postanejo vnetja "tihi ubijalci", ko postanejo kronična. Predstavil bo vzroke vnetij in vlogo slabo delujočega črevesja pri tem. V drugem delu predavanja pa bo predstavil svoj program prehranske prve pomoči pri kroničnih vnetjih, ki temelji na izbranih prehranskih dopolnilih. Nadgradimo ga le še z varovalnim sistemom prehrane, ki varuje črevesje in zmanjšuje tveganje za kronična obolenja.
 

V četrtek bodo izdelki Instituta.O - MAP, Megahydrate in Vita Biosa - v Knjigarni ZDAJ na voljo z 10-% popustom.


Vabimo vas tudi, da si v  naši rubriki ZDAJ IZVEM preberete krajši intervju z dr. Ostanom: link

                                 
Zaradi velikega zanimanja vas prosimo za potrditev vaše udeležbe! 
P
otrditev udeležbe lahko sporočite z odgovorom na ta mail ali pa pokličite na gsm: 031 711177                                      


Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana

www.knjigarnazdaj.si
www.iztokostan.com
www.institut-o.com

 

Edit

Če ne želite več prejemati teh obvestil, se lahko odjavite s klikom na povezavo in odjavite info@knjigarnazdaj.si s seznama.

 




 


 

Comment