262. mozaik za dušo v četrtek, 27. 9. 2018,  ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
JOE DISPENZA: PLACEBO STE VI - VAŠ UM JE POMEMBEN (Založba Primus)
Naša gostja:
SUZANA URŠIČ, certificirana bioterapevtka po metodi karmične diagnostike 

V tokratnem mozaiku za dušo bomo govorili o preseganju lastnih omejitev in ustaljenih pravil ter se podali v vode nadnaravnega, ko postane najpomembnejša vera vase in v polje neskončnih možnosti. Naša gostja vam bo predstavila dolgo pričakovano knjigo dr. Dispenze, ki že vrsto let raziskuje področje nevrologije, celične biologije, staranja in dolgoživosti. 


" V dvanajstih jedrnatih poglavjih, ki se berejo kot znanstvena srhljivka, dr. Joe Dispenza razkriva trdne razloge, zakaj naj bi sprejeli dejstvo, ki lahko spremeni naše življenje: učinek placebo smo namreč mi sami, ko si dokažemo najmogočnejše zmožnosti zdravljenja, ustvarjanja čudežev in dolgoživosti." 
Knjiga na znanstven in obenem preprost način ponuja praktična orodja za optimalno delovanje uma in odseva avtorjevo navdušenje nad ugotovitvami, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti, epigenetike in kvantne fizike - ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje.


Suzana Uršič s svojimi znanji s področja karmične diagnostike, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, psihologije, reikija, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki jih je pridobivala pri Marjanu Ogorevcu, Neli Rep in drugih učiteljih, svetuje ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za svoje težave.
Mama treh otrok z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu, s pedagoškim pristopom popelje posameznike, odločene za spremembo, na pot do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha."V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je namenjeno, ter jo začuti s svojim celim bistvom ... in priklical boš čudež!", je Suzanin moto, ki tako kot Joe Dispenza trdi, da je prav vsak od nas sam svoje sreče kovač, če le uporabimo najmočnejši "stroj", s katerim razpolagamo.

 

Knjigarna ZDAJ,
Tržnica Koseze (1. nadstropje), 
Vodnikova cesta 187, Ljubljana
Gsm: 031 711177

www.knjigarnazdaj.si
www.suzanaursic.com
 

Edit

Če ne želite več prejemati teh obvestil, se lahko odjavite s klikom na povezavo in odjavite sasa@knjigarnazdaj.si s seznama.

Comment