NOTRANJA MOČ V MATRICI ŽIVLJENJA

Ponovna povezava, NLP, srčna koherenca in klepet ob filmu Matrica življenja.

V sredo, 11.12.2013 ob 18. uri

V tokratnem mozaiku za dušo si bomo ogledali krajšo različico dokumentarnega filma Matrica življenja, v katerem se zvrstijo znanstveno razložljiva zdravljenja, osupljivi primeri ozdravitev otrok in odraslih. Premiero filma je pripravila Anita Kejžar Škulj že lani oktobra v nabito polni Linhartovi dvorani Cankarjevega doma z dr. Manco Košir in s častnim gostom dr. Ericom Pearlom. Avtor je bil oktobra letos ponovno v Sloveniji.

Anita Kejžar Škulj je uspešna raziskovalka novih vpogledov v človeka in njegovo blagostanje. Bila je pobudnica za slovenski prevod knjige dr. Erica Pearla Ponovna povezava. Je ena prvih izvajalk ponovne povezave v Sloveniji in  NLP Coach. Je vztrajna in predana prinašalka presenetljivih daril. V stiku z Virom vsega, kar zdravi, tako pomaga sebi in drugim.
Širi preprosto resnico: "Res je, v kar  verjamemo, in to lahko uresničimo." 

Na dogodku nam bo  spregovorila o izkušnjah iz lastne prakse, ki jih ima s ponovno povezavo in nevrolingvističnim programiranjem - NLP. Deležni bomo neprecenljivih daril, izkusili praktično vajo NLP, se z njo znebili kakšne stare navade in spoznali ZDRAVILO ŠT. 1. Predstavila nam bo tudi DVD Matrica življenja in knjigo dr. Erica Pearla Ponovna povezava.

Za pokušnjo pa besede mame dečka, ki so mu zdravniki napovedali, da zaradi cerebralne paralize ne bo nikoli shodil: ”Nikoli nisem verjela v te stvari, a sedaj, ko imam vsak  dan dokaz pred mojimi očmi, preprosto verjamem. Moj otrok je že po 15 minutah, ko je dr. Pearl držal roke nad njim, vstal in ne le hodil, temveč tekel."

Ste pripravljeni na priložnost za čudovito  spremembo?

 www.notranjamoc.com   www.matricazivljenja.com

Zaradi velikega zanimanja vas prijazno prosimo, da potrdite svojo udeležbo na tel. št. 05 99 51 622 ali gsm: 031 711177.

Comment