Napovedujemo:

Mozaiki za dušo
Joe Dispenza: PLACEBO STE VI-VAŠ UM JE POMEMBEN

262. mozaik za dušo v četrtek, 27. 9. 2018,  ob 18. uri v Knjigarni ZDAJ
JOE DISPENZA: PLACEBO STE VI - VAŠ UM JE POMEMBEN (Založba Primus)
Naša gostja:
SUZANA URŠIČ, certificirana bioterapevtka po metodi karmične diagnostike 

V tokratnem mozaiku za dušo bomo govorili o preseganju lastnih omejitev in ustaljenih pravil ter se podali v vode nadnaravnega, ko postane najpomembnejša vera vase in v polje neskončnih možnosti. Naša gostja vam bo predstavila dolgo pričakovano knjigo dr. Dispenze, ki že vrsto let raziskuje področje nevrologije, celične biologije, staranja in dolgoživosti. 

Vsebinski koncept knjigarne Zdaj je inovativen in ne sledi le tržni logiki, temveč predvsem vsebinam, ki sestavljajo mozaike za dušo, kot so poimenovani sredini literarni večeri.  Vsako sredo se v knjigarni odvija "Mozaik za dušo", ko so naši gostje avtorji knjig in cenjeni strokovnjaki s pozameznih področij.

Vsebine literarnih predstavitev so zanimive za vse, ki si želijo izboljšati trenutno razpoloženje, svoj vsakdan, medsebojne odnose ali zdravje, včasih pa je njihov namen predvsem informativen ali pa vzpodbuja druženje ljubiteljev knjig.

Knjigarna ZDAJ v kviru svojih dejavnosti že od začetka svojega delovanja (od 1. maj 2011) pa vse do danes redno izvaja promocije knjižnih del in avtorjev in si prizadeva za uveljavitev knjigarne kot kulturnega središča v občini Šiška in njeni širši okolici.