Napovedujemo:

Mozaiki za dušo
Dr. Iztok Ostan: Varno razstrupljanje

263. mozaik za dušo v sredo, 17. 10. 2018,  ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ
Dr. Iztok Ostan: VARNO RAZSTRUPLJANJE 

 

Zastajanje strupov v telesu (toksemija) je pomemben dejavnik nastajanja bolezni. Telo nas opozarja nanjo z mnogimi znaki, še preden zbolimo.
V tokratnem mozaiku za dušo bo naš gost dr. Iztok Ostan, ki se že več kot dve desetletji ukvarja ravno s poglobljenim raziskovanjem nekaterih naših razvad, ki vodijo v celo vrsto sodobnih bolezni.  V uvodnem predavanju iz novega ciklusa štirih predavanj bo govoril o pomembnosti razstrupljanja in predstavil test, s katerim lahko sami ugotovimo stopnjo svoje toksimije.      

Vsebinski koncept knjigarne Zdaj je inovativen in ne sledi le tržni logiki, temveč predvsem vsebinam, ki sestavljajo mozaike za dušo, kot so poimenovani sredini literarni večeri.  Vsako sredo se v knjigarni odvija "Mozaik za dušo", ko so naši gostje avtorji knjig in cenjeni strokovnjaki s pozameznih področij.

Vsebine literarnih predstavitev so zanimive za vse, ki si želijo izboljšati trenutno razpoloženje, svoj vsakdan, medsebojne odnose ali zdravje, včasih pa je njihov namen predvsem informativen ali pa vzpodbuja druženje ljubiteljev knjig.

Knjigarna ZDAJ v kviru svojih dejavnosti že od začetka svojega delovanja (od 1. maj 2011) pa vse do danes redno izvaja promocije knjižnih del in avtorjev in si prizadeva za uveljavitev knjigarne kot kulturnega središča v občini Šiška in njeni širši okolici.