Napovedujemo:

Mozaiki za dušo
Sedem največjih napak pri postenju

268. mozaik za dušo: sreda, 6. 3. 2019, ob 17. uri v Knjigarni ZDAJ

Sedem največjih napak, ki jih ljudje počnejo, ko se postijo
Predavatelja: doc. dr. Helena Jeriček Klanšček in Drago Klanšček

 
 
Postenje je zelo priporočljivo, saj nam lahko v najkrajšem času izboljša največ zdravstvenih kazalnikov (npr. sladkor, pritisk, holesterol, IGF-1), vendar se ga je dobro vsaj prvič lotiti v skupini in pod strokovnim vodstvom. Če se postenja lotimo tudi brez znanja o tem, kaj post sploh je in kakšne oblike postenja obstajajo, tvegamo, da bomo telo spravili v stres. Podobno kot če vozimo avto in na hitro zavremo …
 

Vsebinski koncept knjigarne Zdaj je inovativen in ne sledi le tržni logiki, temveč predvsem vsebinam, ki sestavljajo mozaike za dušo, kot so poimenovani sredini literarni večeri.  Vsako sredo se v knjigarni odvija "Mozaik za dušo", ko so naši gostje avtorji knjig in cenjeni strokovnjaki s pozameznih področij.

Vsebine literarnih predstavitev so zanimive za vse, ki si želijo izboljšati trenutno razpoloženje, svoj vsakdan, medsebojne odnose ali zdravje, včasih pa je njihov namen predvsem informativen ali pa vzpodbuja druženje ljubiteljev knjig.

Knjigarna ZDAJ v kviru svojih dejavnosti že od začetka svojega delovanja (od 1. maj 2011) pa vse do danes redno izvaja promocije knjižnih del in avtorjev in si prizadeva za uveljavitev knjigarne kot kulturnega središča v občini Šiška in njeni širši okolici.